Onsdag D. 15. Juli 2020 03:45
Vi ses på Facebook!
Navigation
· Prinzmetal Variant Angina
· Kardiologiske Syndrom X
· Undersøgelser
· Behandlinger
· Skemaer

· Artikler
· Downloads
· Links
· Reklamer for siden
· Nyhedsbreve
· Banner
· Fotoalbum
· Debatforum

· Retningslinier
· Om denne side
· Driftsudgifter
· Donationer
· Kontakt siden
· FAQ/Hjælp
· Artikler af brugerne
· Søg
Nyeste artikler
· Kan du være i den 't...
· Koronararterie spasm...
· Kronisk syg, hvad er...
· Koronararterie spasm...
· Yngre kvinder undlad...
Sidste nye links
· Hjertepatienter spør...
  Hjertelinjen får løb...

· Prinzmetal Angina
  Vasospastic angina, ...

· Vaccination mod pneu...
  Pneumokokker er en g...

· Severe Coronary Arte...
  Severe coronary arte...

· Coronary Artery Spas...
  Coronary artery spas...

· SmitteStop
  Danmarks officielle ...

· Corona-appen er udko...
  Danmarks officielle ...

· Optimal Use of Vasod...
  Among patients with ...

· Variant Angina: Why ...
  Many authors reporte...

· Provocative Testing ...
  Coronary spasm is an...

Seneste downloads
· Brochure 2020
· Sygepleje til patien...
· Nyhedsbrev December ...
· Oversigt over tidlig...
· Oversigt over tidlig...
Vi anbefaler:
· Foreningen Det Kardiologiske Syndrom X
· Hjerteforeningen
· Patientens Bog
Udenlandske sider
· Inoca International
· British Heart Foundation
· Irish Heart Foundation
· Deutsche Herzstiftung
· Australian Heart Foundation
· American Heart Association
10 år med Prinzmetal.dk
BegivenhedI dag er det præcist 10 år siden, at de første skridt blev taget til at lave denne side. Det var nemlig på denne dato, at domæne navnet prinzmetal.dk blev købt.

Før den tid var den eneste mulighed for at komme i kontakt med andre på nettet, som havde enten Prinzmetal Variant Angina eller det Kardiologiske Syndrom X stort set ikke eksisterende. Måske hvis man var heldig, kunne man finde en inde på Netdoktor.dk, men ellers var der ikke rigtig noget. Så som patient kunne man meget nemt komme til at føle sig alene med sin sygdom.

Oven i det var det meget svært at finde brugbare oplysninger om begge diagnoser på dansk, og det lidt der fandtes var ofte skrevet i et lægefagligt sprog - altså noget der ikke var beregnet på patienterne.

Så det var faktisk i en form for frustration og vrede, at ideen til prinzmetal.dk blev til. Hvorfor skulle det være så svært at finde brugbare oplysninger om ens sygdom, og hvorfor skulle det være så svært at komme i kontakt med andre med samme diagnose? Det var det, at prinzmetal.dk blev sat i verden til for at ændre.

I den spæde start var prinzmetal.dk en side, hvor der var en grundig beskrivelse af Prinzmetal Variant Angina og det Kardiologiske Syndrom X på dansk i et ikke lægefagligt sprog. Derudover blev der lagt links op til artikler på andre sider, for at lave et sted hvor man kunne gå hen, og så videre ad den vej finde oplysninger. Det var altså en meget skrabet side uden det store hurlumhej.

Men da mit ønske var netop at skabe et sted, hvor man kunne komme i kontakt med andre i samme situation, så blev der allerede i juli måned samme år tilføjet et debatforum. Nu begyndte det hårde arbejde med at få spredt rygtet om sidens eksistens. For sagen er, at når man laver en hjemmeside, så vælter brugerne ikke ind af sig selv. Yderligere fortsætter arbejdet når de først brugere er oprettet, for det kan virkeligt være svært at have et debatforum på en side, for der skal en del til at holde det i gang. Derfor lavede jeg hvert år i de første 5 år en vurdering af, hvordan det gik med siden og om der fortsat var et behov for dens eksistens, og her har I kære brugere bevist, at det er der.

I dag har vi en meget stor og omfattende samling af links og artikler, samt vi har udgivet 3 online bøger. Alt sammen noget der er frit tilgængeligt for alle, som skulle have lyst til at kigge forbi siden. Vi har desuden et debatforum, hvor det er muligt, at komme i kontakt med andre i samme situation. Alle kan tilmelde sig, og gøre brug af siden uden at det koster en krone eller kræver medlemskab af en forening.

Siden starten har prinzmetal.dk været igennem flere store forandringer, når det kommer til udseende og opsætning. Alt sammen er gjort for at sikre, at siden er så brugervenlig som muligt. Samt at sikre det er nemt at dele sidens indhold, så vi kan få spredt kendskabet til Prinzmetal Variant Angina og det Kardiologiske Syndrom X. Faktisk er vi i øjeblikket på det tredje layout i prinzmetal.dk's levetid, og det nuværende har vi haft i 4 år, så det er ved at være tid at der skal ske noget nyt.

Derfor havde jeg faktisk håbet, at jeg kunne få timet den næste store opdatering med vores 10 års jubilæum. Men ak udviklerne på det nye program har ikke kunnet holde tidsplanen. Faktisk skulle det nye program have været ude omkring december 2013, men den endelige version er endnu ikke offentliggjort. Den god nyhed er dog, at de er ved at teste den 5 beta version, så der er lys for enden af tunnelen. Så jeg tør nu godt sige, at opdateringen kommer til at ske inden for de næste 12 måneder… forhåbentligt.

En af de afgørende faktorer til at siden består 10 år efter dens stiftelse, er vores brugere. Derfor skal der herfra skrivebordet lyde en stor TAK, til alle jer der bidrager til siden på den ene eller anden måde – uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre. Hvis I ikke bakkede op om siden, var der ingen grund til dens eksistens. I mine øjne er en hjemmeside kun er ligeså god som dens brugere, så vi har på prinzmetal.dk nogle ualmindelige gode brugere.

Tak for de første 10 år, og forhåbentligt er I klar til de næste 10 år.


Social deling: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet dette Yahoo Favoritter
Facebook Like:


#1 | Majbritt d. 17. april 2015 08:52
Tusind tak for dit store arbejde. Kan huske da jeg selv fandt siden, var helt fantastisk at vide man ikke var alene, og kunne få en masse viden om den diagnose jeg havde fået. Har herigennem også fundet frem til behandling med eecp i Herning, støtte og vejledning. Så herfra tusind mange gange tak og tillykke 🇩🇰
#2 | lillespir d. 17. april 2015 11:39
Kære Gitte
Hjertelig tillykke med Prinzmetal.dk 10 års fødselsdag.
Der er alt mulig grund til at flage Flag for (din) denne side.

Du har gjort og gør et fantastisk stykke arbejde for at få spredt budskabet og viden om PVA og KARDIO X samt indhente ny viden ude i verdenen og herhjemme, og ikke mindst giver os brugere nye såvel som gamle, mulighed for at debatterer vores gode og dårlige perioder og oplevelser med disse udfordringer vi har fået i livet.
At få mulighed for at være med til at præge siden med indlæg giver en, en følelse af at være en del af et større fællesskab.

Glæder mig til endnu 10 år med dig og Prinzmetal.dk Tup2FlagBirthday CakeNew Year02New Year

Tusind tak for DIN INDSATS Gitte, uden den ingen Prinzmetal.dkWink
#3 | MaiHertz d. 17. april 2015 13:33
Kære Gitte Flag

STORT TILLYKKE med jubilæet Flag
...det er et stort og uvurderligt stykke arbejde du har lagt i prinzmetal.dk - til stor glæde og hjælp for alle os brugere - TAK FOR DET

...og selv om jeg ikke er så aktiv på Prinzmetal for tiden, så er det SÅ dejligt at vide, at jeg kun er et "klik" væk fra gode venner - som ved, hvordan jeg har det....FlagNew YearNew Year02Hearys

Kæmpe knus Kiss
Lone
#4 | Gitte d. 01. maj 2015 14:30
Tusind tak alle sammen Cool
Du skal logge ind for at kommentere.
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge indeller oprette dig som bruger for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Translate this page
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
· Gæster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 202
· Nyeste bruger: Lindag
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

29. maj 2020 10:33
Jeg ønsker jer alle en god pinse.

08. april 2020 21:58
I ønskes alle en God Påske Easter04

10. marts 2020 13:06
Det er skam så lidt Anni Tup

04. marts 2020 15:49
nyder at få besked hver gang der er nyt herinde. Tak Gitte

29. februar 2020 22:12
Tup

28. februar 2020 23:32
Ikke mere end alle andre danskere https://hjertefore
ningen.dk/2020/02/
coronavirus-samme-
forholdsregler-for
-hjertepatienter-s
om-for-andre-dansk
ere/

Siden dannet på: 0.08 sekunder 6,622,891 Unikke besøg