Torsdag D. 02. December 2021 10:47
Vi ses på Facebook!
Navigation
· Spasme Angina
· Småkarssygdom
· Undersøgelser
· Behandlinger
· Skemaer

· Artikler
· Downloads
· Links
· Fotoalbum
· Debatforum

· Retningslinier
· Om denne side
· Driftsudgifter
· Donationer
· Kontakt siden
· FAQ/Hjælp
· Artikler af brugerne
· Søg
Nyeste artikler
· Kan du være i den 't...
· Koronararterie spasm...
· Kronisk syg, hvad er...
· Koronararterie spasm...
· Yngre kvinder undlad...
Sidste nye links
· Microvascular Diseas...
  Microvascular diseas...

· Pathophysiology of C...
  Ischemic heart disea...

· Coronary spasm: It’s...
  Coronary spasm is ca...

· Husk at få din influ...
  Sæsonen for influenz...

· Hvem skal have tredj...
  En ny runde af coron...

· ‘I was told “invisib...
  – as research shows ...

· Kontakt til almen pr...
  Patienter med luftve...

· Forskere vil kunne f...
  Et stigende antal pa...

· Sundhedsstyrelsen fr...
  Sundhedsstyrelsen fr...

· Improving the Diagno...
  Dr. Samit Shah is st...

Seneste downloads
· Brochure 2021
· Sygepleje til patien...
· Nyhedsbrev December ...
· Oversigt over tidlig...
· Oversigt over tidlig...
Vi anbefaler:
· Foreningen Det Kardiologiske Syndrom X
· Hjerteforeningen
· Hjertebogen
· Patientens Bog
Udenlandske sider
· Inoca International
· International Heart Spasms Alliance
· British Heart Foundation
· Irish Heart Foundation
· Deutsche Herzstiftung
· Australian Heart Foundation
· American Heart Association
 Udskriv debat
Fremtiden for prinzmetal.dk
Gitte
Mens vi alle går og venter på mere åbning af samfundet, har de fleste af os nok brugt en del tid bag skærmen. Jeg har brugt tiden til at kigge nærmere på vores side, og jeg vil gerne dele nogle af de tanker jeg har vedrørende fremtiden for siden.

I år er det 16 år siden, at Prinzmetal.dk blev oprettet, og verden dengang er absolut ikke den samme som i dag. Der er sket en kæmpe udvikling på nette i de år, og de sociale medier spiller i dag en kæmpe rolle på nettet.

Men inden jeg kommer for godt i gang, så vil jeg bare lige slå fast her fra start, at der er ingen planer om at nedlægge siden!!

Prinzmetal.dk fik sit nuværende udseende for 10 år siden. Systemet vi pt bruger har været igennem en større opdatering, men tekniske problemer har gjort, at Prinzmetal.dk ikke er blevet opdateret. Og for at være ærlig, så er jeg faktisk ikke længere sikker på, at vi skal fortsætte med at bruge PHP-Fusion som vores styresystem.

Med det i tankerne, så har jeg været ved at kigge på andre hjemmeside systemer, og set på hvad vi skal have med fra det gamle system til det nye.

Inaktive brugerprofiler slettes

I den anledning har jeg i det seneste halve år, tjekket brugerprofiler inde på Prinzmetal.dk – og hvis brugeren ikke har været logget ind på siden i længere tid (vi snakker her minimum 2 år), ikke er tilmeldt vores AutoNews funktion, og ikke har skrevet indlæg i vores debatforum. Ja, så er jeg ked af at sige det, men disse profiler har jeg så slettet. Det har fået den konsekvens, at vi gik fra over 200 medlemmer til pt 164 medlemmer.

Årsagen til de inaktive medlemmer tror jeg, har været den måde som selve oprettelsen af en ny brugerprofil var sat op, da en del af de slettede brugere slet ikke har været logget ind på siden. Det har tidligere været sådan, at når man oprettede en profil, så skulle webmaster godkende profilen, før end det var muligt for brugeren, at logge ind på siden og skrive i debatforummet.

Dette var et ”nødvendigt” onde, da hvor tidligere alle nye brugere med det samme kunne logge ind og begynde at skrive. Men det fik også den konsekvens, at vi i perioder blev bombarderet med falske profiler, som ville sende spam til mere eller mindre lyssky sider – ja, lad mig sige det som det var, vi blev i en periode spammet med porno...

Men i 2020 kom vi over til en anden webhost med et højere sikkerheds niveau, og det har fået den betydning, at det ikke længere er nødvendigt med denne sikkerheds foranstaltning. Så alle der opretter en profil på siden i dag, vil med det samme, efter de har gennemført oprettelsen, kunne logge ind på siden og skrive.

Et stille debatforum

En af de ting på Prinzmetal.dk der i mine øjne ikke længere fungere optimalt, er vores debat forum. Der er simpelthen alt for stille!

Jeg har haft den indstilling, at en af de bedste ting ved Prinzmetal.dk var debatforummet. Her kan man komme i kontakt med andre patienter i samme situation, og fordi det foregår på nettet er der ingen geografiske barrierer.

Men jeg må konstatere, at det ser ud til, at de nyere brugere på siden, ikke gør brug af debatforummet. Og det undre mig meget, da jeg selv kan huske hvor meget det betød, at kunne få ”snakket” med andre lidelsesfæller. For hvor kommer de nye patienter så i kontakt med andre i samme situation, og få sparring omkring medicin, undersøgelser, familie og job? Hvor får de hjælp til, at finde sig til rette i deres nye livssituation som hjertepatient?

Det er så her jeg tænker om det er udviklingen, der er en medvirkende årsag til, at man ikke bruger debatforummet? Måske man bruger Facebook i stedet for? På trods af at man ligger opslag frit tilgængeligt for alle at læse på Facebook. Hvor det i vores debatforum kun er brugerne, der kan læse indlæggene.

Så en af mine overvejelser er, om tiden er løbet fra det, at have et debatforum på en hjemmeside? Om siden fremadrettet ”blot” skal bruges til at videreformidle artikler og information?

Hvad sker der her og nu?

Ingenting! Der skal undersøges flere ting, inden der kommer til at ske noget konkret. Jeg kan dog sige, at jeg arbejder på en brugerundersøgelse, som forhåbentlig kan være med til at få klarlagt problemet omkring blandt andet debatforummet.

Men mit håb er også, at jeg med dette oplæg kan være med til at skabe en debat om fremtiden for siden, hvor I som brugere kan komme med forslag til forbedringer og ændringer. Jeg er især interesseret i, hvad I tænker om problematikken omkring debatforummet.

Alle forslag modtages – jeg kan ikke garantere at de vil blive brugt, men jeg vil love jer, at jeg vil kigge nærmere på det.

Jeg vil godt opfordre alle til at deltage i debatten. For de af Jer som kun er medlem af vores Facebook side, så kan I kommentere der eller oprette en profil inde på Prinzmetal.dk, og deltage i debatten der sammen med de andre brugere Smile
Gitte

Webmaster
 
http://www.prinzmetal.dk
BOG68
Hej Gitte, denne besked i tråden skriver jeg kun for at gøre opmærksom på, at jeg vil komme tilbage hertil med et noget længere indlæg - blot har jeg ikke overskuddet lige nu. Men en ting skal du vide; da jeg for lidt mere end 2 år siden, for første gang i mit 50 årige liv, hørte ordet “Prinzmetal, var jeg helt lost. Mit medlemsskab af og informationer på prinzmetal.dk var essentiel for at jeg ikke “tabte sutten helt” og gik ned med flaget. Her fik jeg baggrundsinfo om vores sygdom, kontakt til andre med diagnosen og en bedre forståelse for hvad det var for en “LortePrins” der havde taget plads i mit hjerte. Lige nu, vil jeg blot sige dig tak for at have skabt og vedligeholdt hjemmesiden. Mere følger ved en given lejlighed. Bedste hilsner fra Brian 😊
 
Gitte
Tak for din feedback Brian Smile

Du skriver bare det du vil og lyster, når du har overskuddet Tup
Gitte

Webmaster
 
http://www.prinzmetal.dk

Social deling: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet dette Yahoo Favoritter

Spring til debat:
Translate this page
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
· Gæster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 154
· Nyeste bruger: Bes
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

29. august 2021 13:02
Hej Leif Petersen Hjertelig velkommen , jeg håber du finder den information, eller hjælp du eventuelt har brug for her på siden. Smile

27. juni 2021 19:25
💐🎂He
j Margot. 🇩🇰Hj
ertelig tillykke med fødselsdagen 🎂💐&#1
27465;🇰&#100
84;️

29. maj 2020 10:33
Jeg ønsker jer alle en god pinse.

08. april 2020 21:58
I ønskes alle en God Påske Easter04

10. marts 2020 13:06
Det er skam så lidt Anni Tup

04. marts 2020 15:49
nyder at få besked hver gang der er nyt herinde. Tak Gitte

Siden dannet på: 0.05 sekunder 7,062,162 Unikke besøg