Retningslinier for brug af siden

Hvis du ikke kan acceptere disse retningslinier, bør du ikke tilmelde dig som bruger på siden.

www.prinzmetal.dk påtager sig intet ansvar for indholdet på siden, og forbeholder sig til enhver tid ret til, men er ikke forpligtet til, at fjerne indlæg fra siden, hvis www.prinzmetal.dk direkte eller indirekte erfarer, at indholdet på siden for eksempel er i strid med gældende lovgivning og/eller følgende retningslinjer:

Hvis du på et tidspunkt ønsker at blive slettet som bruger, forbeholder vi os retten til ikke at slette indlæggene, som du har skrevet, da det vil ødelægge helheden i debatten. Hvis du ikke kan acceptere dette, så bør du undlade at deltage i debatten.

1. Ethvert personligt angreb på prinzmetal.dk's Administrator eller brugere vil føre til øjeblikkelig og permanent udelukkelse.

 

2. Det er ikke tilladt at skrive negativt om navngivne personer, så som sundhedsfagligt personale og kommunalt ansatte personer.

 

3. Enig om at være uenig! Vi har alle ret, til at have hver vores mening. Bare fordi en anden bruger ikke deler din holdning, betyder det ikke nødvendigvis, at den anden tager fejl. Så respekter hinandens meninger og holdninger.

 

4. Hvis en konflikt/uenighed opstår imellem 2 brugere, og situationen syntes uløseligt, så kontakt en Administrator.

 

5. Administrator på prinzmetal.dk kan uddele advarsler og i sidste ende slette en bruger. Advarsler er ikke et oplæg til debat og overtrædes dette vil brugeren blive udelukket fra prinzmetal.dk med øjeblikkelig virkning.

 

6. Hvis en bruger indsætter links her på siden, til sider med stødende materiale, vil brugeren blive udelukket øjeblikkeligt!

 

7. Hvis indlæg i debatforum af webmaster bliver vurderet til, at være skrevet med det formål at sælge ting eller ydelser, vil dette blive vurderet til at være spam. Indlæg vil øjeblikkeligt blive fjernet, samt brugeren bag det vil få en advarsel. Gør brugeren det endnu en gang, bliver vedkommende slettet uden varsel.


Dette er reglerne som de forligger på nuværende tidspunkt. Såfremt at det bliver nødvendigt med ændring eller tilføjelser, vil det blive tilføjet i denne kategori. Men i bund og grund drejer det sig jo bare om, at man opføre sig ordentlig overfor sine medmennesker.