Formålet med denne side

 

Alle har krav på oplysning og information om den diagnose, man nu en gang har fået. Men da både Spasme Angina og Småkarssygdom er meget sjældne sygdomme, er det ofte meget begrænset hvad lægerne ved om det. Og på internettet er det ikke meget lettere, at finde brugbare oplysninger. Ofte drejer det sig kun om et par linier her og der.

kabelHensigten med siden er at samle viden, artikler og links om Spasme Angina og Småkarssygdom. Derudover er hensigten at skabe mulighed for at patienter kan komme i kontakt med hinanden igennem et forum.

Det skal understreges, at webmaster ikke er uddannet indenfor sundhedssektoren. Derfor er de oplysninger, der findes på siden viderebragt fra andre kilder.

Siden er privatfinansieret, og det vil sige at pengene først og fremmest kommer af webmasters egen lomme. Vi har dog modtaget donationer fra privat personer samt fra Foreningen for Kardiologiske Småkarssygdomme.

Du kan se regnskab samt budget over de udgifter, der er tilknyttet driften af siden her, og du kan se en oversigt over de donationer vi har modtaget igennem tiden.


Gitte
Webmaster