HumanRise - hjælp til sygdomsramte

Som hjertepatient med Spasme Angina eller Småkarssygdom, vil de fleste på et eller andet tidspunkt komme i kontakt med jobcenteret. Og her er det nu muligt, at få gratis hjælp af en ny velgørende organisation ved navn HumanRise.

HumanRise er en velgørende organisation stiftet af familien Schelde Frederiksen i 2021.

Søskendeparret Louise Schelde Frederiksen og Rasmus Schelde Frederiksen er selv børn af en syg far. De har på nært hold oplevet, hvad det vil sige at gå fra et selvstændigt og ubekymret liv til svære livsomvæltninger. Da deres far blev syg, mistede de deres barndomshjem – og deres far mistede sit livsværk og efterfølgende sig selv til et komplekst velfærdssystem. Det ønsker ikke skal ske for andre. Den rådgivning og støtte, de selv stod og manglede vil de nu sikre familier, der rammes af sygdom, ulykke eller handicap.

HumanRise´s mission er efter deres eget udsagn:

Vi vil med juridisk rådgivning arbejde for at syge på tværs af diagnoser får en værdig og effektiv afklaring af arbejdsevnen og forsørgergrundlaget i kontakten med jobcentersystemet. Samtidig vil vi give børn af sygdomsramte forældre det nødvendige frirum via glade arrangementer og netværk.

Alle kan støtte foreningen økonomisk ved f.eks. at blive støttemedlem det koster 500 kr om året, eller man kan donere et en gangs beløb. Som støttemedlem får man nogle medlemsfordele, som i skrivende stund er følgende:

  •  Få 12% rabat på dine ophold ved Comwell Hotels i Danmark.
  • Få 45 gratis lyttedage ved Mofibo.
  • Få 20% rabat på indgang og turbånd i Tivoli Friheden i Århus.

HumanRise står lige i øjeblikket i den situation, at de har modtaget et overvældende antal henvendelser fra borgere der har brug for hjælp og vejledning. Derfor hvis du / I vil støtte den gode sag, så er det nu I kan gøre en forskel, ved at gå ind på deres side og støtte dem.

Der er ikke noget krav om at man skal være støttemedlem eller at man har støttet organisationen økonomisk, for at man kan få hjælp.