Foreningen for Kardiologiske Småkarssygdomme nedlægges

Det har i hele Prinzmetal.dk´s levetid været sådan, at når brugere efterspurgte en patientforening, så henviste jeg altid til Foreningen for Kardiologiske Småkarssygdomme eller det der tidligere hed Foreningen det Kardiologiske Syndrom X.

 

Men nu er den tid forbi. Ved foreningens årsmøde blev det på generalforsamlingen besluttet, at foreningen bliver nedlagt ved årsskiftet. Der er flere årsager til hvorfor det endte på den måde, men det primære problem har været, at skaffe nye medlemmer til bestyrelsen.

 

Det kommer så til at betyde, at fra 1. januar 2025 vil der ikke længere eksistere en forening for patienter med spasme angina og småkarssygdom. Det nærmeste man kan komme en patientforening vil nu være Hjerteforeningen, og jeg er ked af at sige det, men de gør intet for vores sygdomme.

 

Så ja det er med vemod, at vi må tage afsked med Foreningen for Kardiologiske Småkarssygdomme og de ildsjæle, der har holdt den kørende igennem alle årerne. Men min personlige holdning er også, at når det nu ikke kunne lykkedes, at finde nye kræfter til foreningens bestyrelse, så er det den helt rette beslutning at lukke ned.

 

Gitte / Webmaster