Efterlysning!

Jeg er kommet i kontakt med nogle journalister, som er ved at kigge på et lægemiddel som blandt andet bruges til behandling af hjertekramper. Så hvis der sidder nogle derude, som bruger det nævnte præparat, så vil jeg opfordre jer til at kontakte Julie. 

EFTERLYSNING!

Er du i behandling med hjertemedicinen Procoralan? Eller har du tidligere været det? Så vil jeg MEGET gerne snakke med dig. Procoralan anvendes bl.a. til:

  • behandling af hjertesvigt
  • til forebyggelse af hjertekrampe (angina pectoris) hos patienter med kronisk stabil hjertekrampe og normal puls, og som ikke kan tåle beta-blokkere

Mit navn er Julie Bang, og jeg arbejder som journalist i Aarhus. Lige nu er jeg – sammen med min kollega Rikke på Dokumentarkompagniet – ved at se lidt nærmere på en bestemt type hjertemedicin – Procoralan (det virksomme stof er Ivabradin) fra medicinalfirmaet Servier.

I den forbindelse vil vi gerne snakke med danske hjertepatienter, som har erfaringer med Procoralan/Ivabradin. Hvis det er dig (eller en pårørende til dig), vil jeg gerne kontaktes – jo før des bedre – på mobil: 24809527 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Jeg vil gerne have en helt uforpligtende snak i telefonen – du forpligter dig altså ikke til at medvirke. Alle henvendelser behandles selvfølgelig fortroligt.