Efterlysning!

Jeg er kommet i kontakt med nogle journalister, som er ved at kigge på et lægemiddel som blandt andet bruges til behandling af hjertekramper. Så hvis der sidder nogle derude, som bruger det nævnte præparat, så vil jeg opfordre jer til at kontakte Julie. 

HumanRise - hjælp til sygdomsramte

Som hjertepatient med Spasme Angina eller Småkarssygdom, vil de fleste på et eller andet tidspunkt komme i kontakt med jobcenteret. Og her er det nu muligt, at få gratis hjælp af en ny velgørende organisation ved navn HumanRise.

Hvad syntes du, der skal forskes i på hjerte-området?

Nu kan du hjælpe Hjerteforeningen med at finde ud af, hvad Danmarks dygtigste forskere på hjerte-kar-området skal forske i. Der er her en mulighed for at hjertepatienter samt deres pårørende, kan komme med forslag til hvad de mener der skal forskes i.

Leveringsproblemer med hjertemedicin!

Som de fleste nok har hørt, så er der leveringsproblemer på en del medicin for tiden. Her er også hjertepatienter ramt, og efter at de såkaldte isosorbid-mononitrater nærmest er umulige at få fat i, begynder problemerne at spidse til.

 

Det startede egentligt allerede i slutningen af 2022, da Glytrin udgik. Heldigvis var der her den mulighed, at patienterne kunne skifte til Nitrolingual i stedet for.

Links sektionen er færdig

Endelig blev jeg i går færdig med, at ligge links op fra vores gammel side.

Vi havde på den gamle side en ret omfattende samling af links til artikler, patientforeningen, lægefaglige sider o.s.v.

Nye Diagnosenavne på siden

 

I de sidst par år er der løbende sket ændringer i forhold til hvilke diagnosenavne, der bliver brugt, når det kommer til Prinzmetal Variant Angina og det Kardiologiske Syndrom X.